~UnderbaraSkruttan~

Direktlänk till inlägg 31 december 2014

Jävla nyår!

Av Tina Westman - 31 december 2014 22:22

Jag och Christian tänkte att vi skulle unna oss annan mat idag än en sketen burgare eller Billys pizza, såhär på nyårsafton.
Vi får väl se det som den generösa "fördelen" med att ha lillgumman liggandes på IVA, att vi faktiskt kan åka ut mellan varven för att se eller göra något annat, eller bara ta en nypa frisk luft tillsammans.

Vi styrde kosan ner mot stan, med en tanke om att äta något gott och för Christians del kanske svepa nån öl. Helt förutsättningslöst spatserar vi genom stan och inser tillslut att nästan inget är öppet. Till och med Allstar och Bishop gjorde oss besvikna. Vi passerar några ställen som verkade hålla öppet, men vi kände inte riktigt att vi passade in bland flugor och kostymer med våra mysbyxor och vinterkängor.
Efter att ha vandrat runt otaliga varv på stan hoppade vi besvikna in i bilen igen och insåg att om vi ska få något i magen så drar vi på Ica Maxi så att vi i alla fall kanske kan köpa något kallskuret att äta med pärsallad på patienthotellet. Vi vägrar en burgare till!!
Vi hinner inte så mycket längre än till frukten då vi inser att fan de stänger nu. Självklart, det är ju nyårsafton!!
Vi krafsar ihop lite snacks att mumsa på senare, men fortfarande ingen mat! Väl i bilen igen så skrattar vi så att vi håller på att dö! Så jävla tragikomiskt!!
Hur svårt ska det vara att få tag på lite dräglig mat på nyår?!

När vi hamnar på vägen igen så var det bara att inse att om vi fortsätter en bit till, så ligger det ju faktiskt en Frasses där. Hungern hade nått långt över en acceptabel gräns, och det var bara att ge upp!
När vi då närmar oss snabbkedjan och inser att det ser lite väl mörkt ut för att vara öppet, utbryter nästa gapskratt!
Inte våran kväll ikväll!!

Vänder in mot stan igen, på samma ställe vi varit för någon timme sedan, stället oss på en parkering för 25:- i timmen. Stegar raka vägen mot Max och jag hör Christian muttra bakom mig att "huvudsaken att du äter, jag behöver ingen mat!" Haha, tredje garvet från min sida!!

En stund senare kommer vi ut, inte så nöjda men i alla fall mätta. Christian har ingen öl i handen, men dock en milkshake. Han som inte behövde nån mat...

Å sköterskorna som senare frågade vart vi åt och vad vi fick äta för gott...?!

Till det viktigaste av allt; Jonna, så är läget ganska oförändrat.
Vi har dock kunnat se samma beteende till kramper, om än svaga, vid ett tillfälle idag. Det ger dock inget utslag på EEG:t, så jag vet inte hur det ska tolkas?!
Hon andas fortfarande med hjälp av respiratorn.
CRP/infektionsnivån var dock lite förhöjt idag igen, men det kan bero på att hon intuberades igår igen. Så vi får se hur det utvecklar sig till imorgon och ta behandlingen vidare utifrån det.

Vi avslutar detta år som skit, och tycker att 2015 ska bjuda på ett mycket bättre år!!

Gott nytt år från oss!!!

 
 
Ingen bild

Ida

1 januari 2015 03:37

Tänker på er och hoppas innerligt att skruttan ska bli bättre! Usch, Vad jag lider med er! Stor, stor kram från oss!! PS. Ni är så starka!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina Westman - 16 januari 2015 14:21

Så himla härligt att vara hemma igen! Sängen har nog aldrig varit så skön som nu! Det mesta är ungefär som vanligt nu, men Skruttan behöver lite hjälp att bli sig själv igen. Tänk känslan efter att varit nersövd och sängliggandes i nästan tre ...

Av Tina Westman - 13 januari 2015 14:58


Nu styr vi kosan äntligen hemåt, med mellanlandning på sjukhuset hemma!! Skruttan mår bra i lungorna och uppföljning på kramperna kommer att göras i Umeå närmsta veckorna. Å nånstans där emellan ska vi väl föda bebis också! :) Varför vi måst...

Av Tina Westman - 12 januari 2015 14:09


Lilltjoppa har sedan i natt vid 03 varit helt utan CPAP:en!! Å hon ser ut att fixa det galant än så länge! Igår fick vi lite besök och tiden gick alldeles för fort! Morfar Peter, morbror Melker, moster Wilma, morbror Kicken, morbror Konrad, mos...

Av Tina Westman - 9 januari 2015 23:07


Lillrumpan fortsätter med bra saturation utan syrgas! Vi får ta längre stunder utan masken och det går galant! Motståndet i masken som hjälper henne att blåsa upp lungorna, är sänkt ett snäpp, och hon fixar det bra ändå! :) Nytt EEG är gjort ...

Av Tina Westman - 7 januari 2015 23:15


Igår och idag har det egentligen inte hänt så mycket. Igår krävdes en skvätt syrgas för att Skrutt skulle syresätta sig tillräckligt. Men däremot idag har hon varit helt utan igen. Så vi har börjat lära oss att det går lite upp och ner och fram o...

Presentation


~JONNA Vera Svea~
121128 kom hon, med tio fingrar och tio tår, det finaste vi någonsin sett! Älskade lilla JONNA!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards